Black Moustache
MY STATUS
Life uncomplite without smlie :)

Awesome First Giveaway by Lysa and Fieka

http://i.imgur.com/N8Sa6.gif
heyya ;) . by the way assalamualaikum semua >//< . winkwink , hari ini tetiba aku teRAJIN pula nak updated blog . hoho --' . actually . aku updated pun bukan saje sukasuka kayyy . aku nak join AWESOME FIRST GIVEWAY by Lysa and Fieka tahu >/< , jyehhhh . cakap2 juga . syarat mest kena ada juga kan ;) nak masuk tandas pun kena ada RULE juga tahu >..< . HAHA *okay mengarut


Syarat syarat nya :>
WAJIB follow blog Lysa and Fieka ( senang nak tahu perkembangan GA )
Lelaki dan perempuan dibenarkan
Malaysian only.
WAJIB letak banner and buad post yg bertajuk " Awesome First Giveaway by Lysa and Fieka "
Linkkan banner terus ke entry GA Lysa atau Fieka
WAJIB like churpchurp lysa.
Linkkan post korang kat comment entry Lysa if dari blog Lysa and comment entry Fieka if dari blog Fieka * Di CBOX TAK DITERIMA *
Pastikan URL post korang betul. URL macam nih " http://momodomowinky.blogspot.com " tidak akan diterima dan DIBATALKAN terus !
WAJIB LIKE // FOLLOW fanpage sponsor
Tag 2 orang dan pastikan mereka tahu pasal GA nih.
Tiada sesi mengundi tapi akan diadili oleh MR.RANDOM.ORG :) Biar adil !

mangsa tag aku :> //Elyna Stories and //Fasihah



2 comments:

Lissa. said...

Visit here :>
Thanks for joining ^^,
Goodluck dear!

♥GEE♥ said...

hyep !
sya dari segmen yg sma ..
singgah sini f0ll0w awak ..
j0m ke bl0g saya !!!

 
Template Edited By MASTURA AZIZ ♥ All Rights Reserved © 12 DECEMBER 2013